Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Fostul șef de la AJFP Constanța, cercetat de DNA

ro

11 Sep, 2013 21:51 2917 Marime text
Fostul șef al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice, Claudiu Ristea, a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii DNA pentru luare de mită. Potrivit anchetatorilor, acesta a primit între 20 și 30 de mii de lei de la un administrator de firmă. Alături de Ristea au mai fost reținuți alți doi inspectori financiari, care au primit bani în schimbul semnării unor documente care deblocau conturile societății respective.

Claudiu Ristea va fi prezentat la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă. Filip Alexandru Bogdan și Murgoci Augustin Constantin sunt cercetați în libertate având interdicția de a părăsi țara timp de 30 de zile.
"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție efectuează cercetări penale față de următoarele persoane: RISTEA CLAUDIU, director executiv la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ilfov, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de luare de mită; MURGOCI CONSTANTIN AUGUSTIN, inspector la AJFP Ilfov, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de complicitate la luare de mită; FILIP ALEXANDRU BOGDAN, inspector la AJFP Ilfov, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de complicitate la luare de mită" se arată în comunicatul emis de Direcția Națională Anticorupție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ponta victor l a numit acolo 12 Sep, 2013 09:46 mafia psd ,pnl ,pdl