Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Eveniment cultural organizat de CERONAV

ro

27 Sep, 2013 19:23 2826 Marime text
“O fotografie dacă nu spune nimic trebuie distrusă“. Acesta a fost motto-ul după care s-au ghidat Bebe Pitei și Laura Stroe, cei care au realizat fotografiile cu specific marinăresc, expuse la Baza de instruire a CERONAV în cadrul evenimentului “Ultramarin – Fotografie, Muzică şi Poezie”
“ Expoziția a fost realizată într-un timp relativ scurt, în două săptămâni. Sunt fotografii culese de-a lungul anilor. Am reușit, într-un final după sute de fotografii, să aleg câteva. “ a declarat Bebe Pitei, artist-fotograf.
Există vreo legătură între poezie și mare? Ovidiu Cupșa a povestit despre prima sa creaţie și când a fost scrisă.
„ În clasa I am scris o poezie despre cucerirea dacilor de către romani. Aceea a fost prima poezie, cred că o mai am pe undeva. Există o legătură între poezie și mare, dar și între mine și poezie. „ a afirmat Ovidiu Cupșa, directorul general CERONAV.
Directorul CERONAV are deja tipărit un volum de poezii, iar săptămâna viitoare urmează să fie publicată următoarea carte a acestuia. La evenimentul cultural au participat printre alții, fostul ministru al Culturii, Puiu Hașotti și profesor doctor universitar, Valentin Ciorbea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii