Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Distracție pentru părinți...și pentru copii

ro

11 Jul, 2014 14:05 2051 Marime text
Din acest weekend, familiștii care aleg Mamaia pot avea parte de un concediu liniştit. Aproape de ieșirea din stațiune, locurile de joacă sunt amenajate pe plajă, chiar lângă șezlonguri. Nici barul nu este foarte departe, părinții reușind să se bucure de vacanță, iar în același timp să stea cu un ochi pe copii.
 
În stațiunea Mamaia, părinții au posibilitatea de a se bucura de clipele de vacanță alături de cei mici, fără a le mai purta permanent grija.
 
“Este un loc frumos, interesant. Ne bucurăm că i-au dat drumul. Copiii sunt foarte încântați. Este primul loc de joacă pe care l-am văzut așa de frumos amenajat”, ne-a spus un părinte.
“Îmi place să mă joc aici. O să mai vin aici, câteodată”, a precizat unul dintre copiii aflați ieri pe plaja din Mamaia.
 
Există locuri de joacă şi în apropierea cantinei, pentru ca părinţii să poată rămâne la o cafea prelungită alături de prieteni, în timp ce micuţii se distrează la doar câţiva metri.
 
“Va fi un loc în care copiii vor avea parte de multe surprize. Vom face, cel puțin o dată pe săptămână, un spectacol, vom avea animatori pe plajă care vor face jocuri cu ei, distracții, activități dedicate celor care vin. Sunt activități gratuite, nu se percep niciun fel de taxe”, ne-a spus Gabi Soare, realizator TV și unul dintre administratorii noului loc de distracție.
 
Captivat de oportunitatea unei cafele tari chiar în briza mării, alături de fiica sa, Cetățeanul de la 5 a devenit preț de o zi cetățeanul de pe plajă.
 
„Promit că voi cerceta foarte atent această plajă împreună cu fiica mea, pentru că a început marea bălăceală, pe care eu, în calitate de constănțean, nu pot să o ratez”, ne-a spus Valentin Coman, jurnalist.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii