Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Descoperire macabră la marginea orașului Năvodari

ro

22 Nov, 2013 19:30 1866 Marime text
O descoperire macabră a fost făcută în această dimineață de un trecător la marginea orașului Năvodari. Acesta a găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat, spânzurat de creanga unui copac. A alertat imediat autoritățile, care au constatat decesul. Din primele cercetări, se pare că bărbatul era un caz social, ajungând în mai multe rânduri în atenția medicilor de la ambulanță. Bărbatul în vârsta de 57 de ani locuia de 15 ani într-o locuință improvizată, fără forme legale și era cunoscut în rândul locuitorilor din zonă. 
 
“Prin numărul unic de urgență 112, s-a primit un apel la Serviciul Jaudețean de Ambulanță Constanța, pentru un pacient găsit spânzurat în dreptul Hanului Piraților. La fața locului am deplasat cel mai apropiat echipaj din substația Năvodari, care a găsit un pacient de sex masculin atârnat de craca unui copac. El fusese găsit de către un trecător [...] era spânzurat, se pare, din cursul nopții”, a declarat dr. Ionuț Cealera, director medical Ambulanţa Constanţa.
 
Se pare că bărbatul era deja cunoscut  în rândul medicilor de la Ambulanță, acesta având de mai multe ori nevoie de îngrijiri medicale. Oamenii legii spun că nu există suspiciuni conform cărora bărbatul să fi fost omorât de altcineva.
 
“Trupul neînsuflețit a fost identificat de către polițiștii din Năvodari, în persoana unui bărbat în vârstă de 57 de ani, stabilit fără forme legale în cartier Mamaia Sat, Năvodari”, a declarat Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt  IPJ Constanţa.
 
Trupul bărbatului a fost transportat la Morga cimitirului central pentru necropsie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii