Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Crucea Roșie Constanța a dăruit speranță mai multor familii nevoiașe

ro

16 Dec, 2013 15:41 2559 Marime text
Un zâmbet pe chipurile celor loviți de soartă! Este cadoul pe care Crucea Roșie Constanța l-au făcut mai multor familii cu probleme în pragul sărbătorilor de iarnă. Prin intermediul prin intermediul campaniei umanitare „Moș Crăciun și Sacul magic” și a unui spectacol caritabil găzduit pe scena unui centru comercial din Constanța, prin bunăvoința constănțenilor care au făcut donații, oamenii vor avea ce să pună pe masă, măcar de Crăciun.

“Încercăm, pe lângă faptul că dăm mici cadiuri, să avem și un spectacol pentru cei pe care îi aducem de departe. Astăzi i-am adus de la Săcele pentru a alături de noi. Avem 44 de copii de acolo care vor primi cadouri le la Moș Crăciun și totodată familiile lor vor primi alimente și îmbrăcăminte.” a declarat psiholog Carmen Lungu, președintele filialei Crucea Roșie Constanța.
Oameni cu suflet s-au alăturat inițiativei, iar copii talentați ai României au venit special ca să cânte și să danseze pe scenă, oferind un exemplu de optimism și totodată, adresându-le constănțenilor îndemnul de a-i ajuta măcar acum, în pragul sărbătorii Crăciunului, pe cei care, cu greu mai găsesc motive să zâmbească.
„Susțin astăzi Crucea Roșie într-un act de caritate pentru copii nevoiași din Săcele. Sperăm să fiți alături de noi și de Crucea Roșie.” a afirmat Andreea Sorescu, instructor coregraf în Năvodari.

În cadrul campaniei umanitare, în parteneriat cu Crucea Roșie și-au dat mâna și cei de la un centru medical din Constanța, care le-a oferit constănțenilor șansa de a-și testa, gratuit, tensiunea arterială și glicemia.
„În această perioadă derulăm și o campanie pentru sănătate în care oferim consultații gratuite pentru diabet și nutriție. Sănătatea este o prioritate. Suntem de multeori tentați să facem alte lucruri decât să avem grijă de sănătatea noastră.” a spus Aura Manole, reprezentant Clinică.
Ajung să aprecieze importanța sănătății persoanele greu încercate de soartă și din păcate nu o fac toți ceilalți, decât atunci când este prea târziu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii