Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Constanța, alături de Galați!

ro

15 Oct, 2013 11:52 2250 Marime text
Constănțenii continuă să își ajute semenii din județul Galați, loviți de natură. Un TIR încărcat cu 24 de tone de materiale de construcții destinate refacerii caselor distruse de inundațiile de luna trecută a plecat de dimineață spre Galați de la o societate comercială din Năvodari. Este al șaptelea transport de mare tonaj care a pornit din județul Constanța de la demararea campaniei de colectare de ajutoare pentru sinistrați.
Camionul încărcat cu 24 de tone de ciment și tencuială va ajunge la Consiliul Județean Galați, iar autoritățile de acolo vor distribui materialele de construcție către localnicii cărora viiturile le-au măturat gospodăriile și i-au lăsat sub cerul liber.

„Ajutoarele din ultima perioadă au fost și sunt foarte, foarte importante, pentru că în prima fază am primit ajutoare pentru cei care au avut probleme constând în alimente. Dar acum, după ce lucrurile s-au mai stabilizat, ajutoarele acestea în materiale de construcție sunt ca aerul pentru oamenii aceștia”, a declarat Costel Fotea, administratorul județului Galați.
Este al șaptelea transport de mare tonaj care a pornit din județul Constanța spre Galați de la demararea campaniei de colectare de ajutoare pentru sinistrați. Până acum, oamenii de bine și diverse firme din Constanța au colectat și trimis către sinistrați alte zeci de tone de alimente, cereale, făină, materiale de construcții și îmbrăcăminte.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii