Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Concertele s-au ținut lanț seara trecută la Constanța

ro

03 Nov, 2013 14:25 2171 Marime text
Nume mari precum Ștefan Bănică Jr. și Direcția 5 au adus acordurile vibrante ale muzicii românești la malul mării și au creat o atmosferă de zile mari. Ștefan Bănică Jr. a fost cel care a readus la malul mării magia anilor ‘50. Alături de trupa Rock ‘n ‘Roll Band solistul a susținut la Constanta primul concert din Turneul Național “Alerg printre stele “ ce se desfășoară în zece orașe din Romania.

“Publicul a fost foarte cald. De aceea și începem cu Constanța pentru că e un public cald și un public care știe pentru ce vine [...] și în special concertele pe bilete au un public țintă. Și la Constanța, de ani de zile este un public țintă pentru noi.”, a declarat Ștefan Bănică Jr.

Show-ul impresionant de sunet și lumini a făcut dintr-un simplu concert un eveniment de neuitat pentru spectatori. Timp de două ore și jumătate sute de persoane au avut șansa să își vadă idolul live și să fredoneze alături de el piese dintre cele mai cunoscute. Ștefan Bănică Jr. a reușit să aducă și nostalgia în sufletele celor prezenți prin interpretarea piesei “Ani de liceu”, pe care nimeni nu a uitat-o.

“În ceea ce mă privește, întotdeauna am emoții, dar spre norocul meu am emoții constructive [...] adică pe mine mă ajută emoția. E un plus de adrenalină care se acumulează până în spectacol și mai ales în genul de spectacol pe care îl am eu care este un dialog permanent cu publicul. Este foarte important schimbul de energie, foarte important. Publicul te duce, te poartă, chiar dacă tu ai un repertoriu bine stabilit.”, a mai spus Ștefan Bănică Jr.

Și fanii Direcția 5 au fost norocoși seara trecută. Ei au avut parte de un concert extraordinar într-un club din oraș, ocazie cu care trupa a lansat și noul album intitulat “Zâmbetul face minuni’’.
“Primul nostru single se numește “Hello”, are un videoclip noi pe care îl puteți vedea pe YouTube și pe pagina noastră Direcția 5 Oficial Facebook. Este un videoclip pe care l-am făcut cu Iulian Moga, melodia am cântat-o în această seară, iar albumul conține cântece noi.”, a spus Cristi Enache, solist Direcția 5.

Versurile încărcate cu mesaj au fost întâmpinate cu entuziasm și fredonate cu drag de toți cei prezenți.
“Constanțenii sunt pe lista noastră de favorite. Constănțenii întotdeauna au fost ascultători Direcția 5 și ne simțim foarte speciali că suntem în preferințele lor.”, a mai spus Cristi Enache, solist Direcția 5.
Fotografiile și autografele au fost și ele la ordinea zilei. Fanii s-au înghesuit după concert pentru a pleca acasă cu o amintire de neuitat din partea soliștilor preferați.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii