Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Propun ca prefectul și reprezentanții CNADR să fie cazați în Mangalia, pe toată durata închiderii podului de la Agigea

ro

25 Sep, 2013 21:46 2140 Marime text
Prefectul Constanței, Eugen Bola și reprezentanții Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale vor avea asigurată cazarea în Mangalia pe perioada în care podul de la Agigea va fi închis. Liderul Mișcării Populare de la malul mării, Claudiu Iorga Palaz, se va ocupa personal de costurile de cazare pentru ca oficialii să nu plătească nimic. Dacă vor fi relocați la Mangalia vor fi nevoiți să simtă pe pielea lor ce implică închiderea podului. Tot fostul prefect are în vedere și o alternativă la sistarea totală a circulație prin Agigea.

“ Dacă, cumva, se va opri podul de la Agigea, eu personal mă ofer să rezerv cazare gratis prefectului Bola și celor de la CNADR, ca să facă naveta și să traverseze podul pe jos, ca orice cetățean. Soluția propusă, care s-a luat în dezbatere inclusiv pe vremea când eu eram prefect, era realizarea unui pilon din metal, provizoriu, care se ridică din mijlocul canalului până la nivelul tăbliei podului pe care să o susțină, pentru a nu fi oprită circulația “ a declarat Claudiu Iorga Palaz, președinte PMP Constanța.
Situația învățământului superior constănțean este o altă problemă aflată în atenția membrilor Partidului Mișcarea Populară.
“ Ceea ce s-a întâmplat la Universitatea Ovidius este o mare rușine pentru învățământul superior constănțean și toate pornesc de la rector. Ocuparea acestui se post se face fie prin alegeri, fie prin concurs. Faptul că alegerea rectorului prin vot nu se face decât în urma unor negocieri și promisiuni de funcții, noi susținem a doua variantă și anume ocuparea postului prin concurs.“ a spus Claudiu Iorga Palaz, președinte PMP Constanța.

Președintele Partidului Mișcarea Populară, filiala Constanța, a declarat că este de acord cu Legea eutanasierii.
“ Mișcarea Populară susține Legea eutanasierii. Am venit cu niște propuneri, astăzi, în conferința de presă, și am precizat că, până să se ajungă la eutanasiere, o soluție este adoptarea acestor câini, care trebuie făcută cerebral și urmând niște pași. “ a adăugat Claudiu Iorga Palaz, președinte PMP Constanța.
Curtea Constituțională a României a decis ca legea privind eutanasierea câinilor fără stăpân este constituțională. Astfel, animalele vor fi ținute în adăposturi timp de 14 zile lucrătoare, perioada în care pot fi revendicate sau adoptate. După aceea însă, câinii pot rămâne în padocuri, doar dacă există locuri disponibile și fonduri. În caz contrar, vor fi omorâți.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii