Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Caravana TIFF, la Constanța

ro

24 Sep, 2013 11:46 2609 Marime text
Teatrul de vară Soveja s-a transformat, seara trecută, într-un imens cinematograf în aer liber și asta pentru că Festivalul Internațional de Film Transilvania a ajuns și la Constanța! Ultima săptămână din septembrie marchează, la malul mării, finalul periplului celei de-a șaptea arte, realizat de TIFF în 13 orașe ale țării. Cu toate acestea însă, temperaturile scăzute și vremea mohorâtă i-a ținut pe cinefili... în case.
Cea de-a IV-a ediție a TIFF se încheie la Constanța cu două dintre cele mai de succes filme ale festivalului de anul acesta. Prima seară a debutat cu proiecția gratuită a multipremiatului „Lore”, dramă, în regia lui Cate Shortland.
Deși publicul nu a fost unul tocmai numeros, cei care au fost prezenți în sala de spectacole a Teatrului de Vară Soveja, nu au ratat nici măcar un cadru din filmul care a adunat nici mai mult, nici mai puțin de 17 premii.
Pentru seara de final, organizatorii îi invită pe cinefili și nu numai, la proiecția comediei „Prince Avalanche”, în regia lui David Gordon Green, premiat cu Ursul de Argint“ pentru Cel mai bun regizor la Festivalul de Film de la Berlin 20.Filmul începe la ora 20.00 și intrarea este liberă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii