Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Caravana Litoral TV a ajuns la Cogealac

ro

18 Dec, 2013 18:23 2488 Marime text
Caravana LTV a ajuns la Cogealac, acolo unde administrația locală actuală are unele regrete cu privire la situația comunei. Primarul, Gheorghe Alexa spune că pe fondul investițiilor în industria eoliană, Cogealac ar fi putut să devină oraș.
“Dacă aveam norocul ca cele două firme cu eoliene să vină în mandatul meu, Cogealacul era oraș în momentul de față. Orice investitor trebuie primit cu brațele deschise.“ a declarat primarul comunei Cogealac Gheorghe Alexa.
Totodată, administrația locală speră ca noul Cod Fiscal aplicat de la 1 ianuarie 2014, să aducă fonduri suplimentare care să conducă la o dezvoltare a localității.

“În acest moment, dacă după 1 ianuarie vom colecta fondurile, avem un proiect de apă și canalizare pentru Râmnicu de Sus, Râmnicu de Jos și Gura Dobrogei. Mai avem în comuna Cogealac un proiect pentru o piață agroalimentară și pentru refacerea drumurilor și a trotuarelor. “ a spus primarul comunei Cogealac Gheorghe Alexa.
Toate subiectele ce țin de comuna Cogealac sunt dezbătute de Lavinia Siclitaru și Enache Tusa împreună cu invitații lor în cadrul emisiunii Caravana Litoral TV, vineri începând cu ora 20:30.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii