Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Captură impresionată de țigări la Constanța

ro

11 Sep, 2013 17:03 2639 Marime text
Aproximativ 400 de mii de ţigarete netimbrate au fost confiscate, astăzi, de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă. Poliţiştii au descins în şapte locaţii de pe raza Municipiului Constanţa, în cadrul unei acţiuni ce a vizat combaterea contrabandei cu produse accizabile şi evaziunea fiscală.
 
“Poliţiştii de frontieră sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel a Municipiului Constanţa, beneficiind de sprijinul informativ și tehnic al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, au desfăşurat mai mule percheziţii pe raza Municipiului Constanţa pentru destructurarea unei reţele de contrabandişti de ţigări și alcool. În urma celor şapte percheziţii efectuate la mai multe locaţii din Municipiul Constanţa, au fost găsite un număr de aproximativ 400 000 de ţigarete netimbrate de provenienţă Republica Moldova, Republica Ucraina şi Magazin Duty Free, pentru care persoanele în cauză nu au putut prezenta documente justificative.” a precizat Marius Niculescu, purtător de cuvânt Garda de Coastă Constanţa.
 
În cadrul descinderilor desfăşurate, poliţiştii au mai descoperit şi 400 de sticle de alcool contrafăcut.
 
“De asemenea au mai fost ridicate aproximativ 400 de sticle de alcool contrafăcut, iar de asemenea au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor două autoturisme şi un ansamblu auto format din cap tractor şi semiremorcă. Aceste mijloace auto având o valoare de aproximativ 33 000 de euro.” a adăugat Marius Niculescu, purtător de cuvânt Garda de Coastă Constanţa.
 
Cele şase persoane implicate în activitatea ilegală vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa pentru audieri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii