Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Campionatul European de Yachting Zoom 8, organizat la Constanța

ro

24 Apr, 2014 16:19 2457 Marime text
Organizat pentru prima dată în România, Campionatul European de Yachting Zoom 8 a fost adjudecat de o constănțeancă. Ebru Bolat, sportiva de doar 14 ani și-a trecut în vitrină medalia de aur. Totodată, a marcat și o premieră extrem de importantă în sportul românesc, fiind pentru prima dată când un sportiv român câștigă un titlu european la yachting.
Ebru Bolat face cinste României și comunității turco-tătare la cei 14 ani pe care îi are. Tânăra sportivă a câștigat medalia de aur a Campionatului European de Yachting Zoom 8, desfășurat în premieră în România, la Constanța.
„Ne bucurăm foarte mult pentru performanța ei și UDTTMR din România o va premia într-un cadru festiv săptămâna viitoare, marți, 29 aprilie, în cadrul celei de-a doua ediții a galei Premiem valoarea, recunoaștem excelența. O felicităm și suntem foarte mândri că o constănțeancă de-a noastră și o tătăroiacă de-a noastră a urcat așa de sus pe un podium european.” a declarat Denis Ibadula, vicepreședintele UDTTMR.
Victoria este cu atât mai dulce cu cât este pentru prima dată când un sportiv aduce României titlul european la yachting. Ebru Bolat va fi premiată de UDTTMR alături de alți 74 de copii olimpici din etnia tătară și turcă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii