Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Au pulverizat spray lacrimogen pe holurile școlii

ro

22 Oct, 2013 13:37 3726 Marime text
Clipe de coşmar pentru elevii Şcoliii Gimnaziale numărul 24, “Ion Jalea” din Constanţa. Aceştia au fost evacuaţi înainte de terminarea orelor de curs, după ce doi minori au pătruns în incinta şcolii şi au început să pulverizeze spray lacrimogen pe hol. Potrivit unor surse, cei doi minori sunt foşti elevi ai Şcolii Gimnaziale „Ion Jalea”, iar acţiunea a fost atent planificată, întrucât aceştia au aşteptat ca elevii să încheie ora de sport pentru a putea pătrunde în incinta şcolii, fără a atrage atenţia paznicului.
 
“Inspectorul General Școlar a solicitat toate documentele referitoare la procedura de intrare în şcoală şi la modul în care s-a respectat aceasta. Documentele vor fi verificate, vor fi analizate şi se vor face recomandările de rigoare.”, a declarat Cristina Ivan, purtător de cuvânt ISJ Constanţa.
 
Imediat după ce au produs haos pe holurile şcolii, cei doi minori au rupt-o la fugă, iar în urma lor câţiva elevi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Directorul unităţii de învăţământ a evacuat elevii din şcoală şi a sunat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat atât poliţiştii cât şi ambulanţierii.
 
“Cei doi minori au fost identificaţi în scurt timp şi depistaţi de către poliţiştii Secţiei 3, au fost sancţionaţi contravenţional cu suma de 250 lei fiecare, motivând că a fost un gest de teribilism fără răzbunări.”, a afirmat Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt IPJ Constanţa.
 
Cei doi făptaşi au 15 ani şi au fost prinşi cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sarkany Mariana 22 Oct, 2013 14:09 Rusine,rusine puteau sa intre si trei indivizi inrmati, putea sa se intnple o nenorocire ,ne mai miram de americani...Inconcluzie ru am baiat in clasa a-vi-a acolo si vad ,paznicul ar trebui dat afara pentru ca nu mai prezinta siguranta si sa stea naibii scuze dar sunt disperata ,cineneva si afara nu sa stea la caldura pe hol ,nici macar nu te intreaba cine esti si ce vrei .IAR VINOVATI SUNT TOTI PROFESORII PENTRU CA NU SE SESIZEAZA PRIVIND VIOLENTA IN SCOALA ,DAR SCUZE NU SUNT MOTIVATI ,AU SALARII MICI ,CA LA ALTII PARCA LE E MAI BINE ,IAR INFRACTORII AU SAVARSIT O INFRACTIUNE GRAVA ,NICIDECUM NU VORBIM AICI DE O CONTRAVENTIE ALO DOMNULE POLITIST SAU RESPECTIVII INFRACTORI SUNT ... Cata imprudebta domnilor politisti ,mari DASCALI cum le place sa le spui ,desi ...,atentie ca-i schimbam unii dintre noi desigur de la aceea scoala daca-l mai vad pe paznic in fu7nctie . Doresc totusi anonimatul pentru sigursnta COPILULUI DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE . ,