Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Au ambalat motoarele în memoria lui

ro

28 Nov, 2013 16:50 2336 Marime text
Zeci de motociclişti și-au dat întâlnire, joi, pentru a comemora o altă victimă a accidentelor rutiere. Tânărul de 31 de ani care şi-a pierdut viaţa în urmă cu trei zile pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa a lăsat un gol în inimile celor care l-au cunoscut şi o durere de nedescris pentru familie. Mai mulţi membrii ai unor cluburi de motociclişti din Constanţa au stabilit ca punct de întâlnire o benzinărie din municipiu de unde au pornit în marş spre locul accidentului de luni. Atunci, colegul lor de numai 31 de ani şi-a pierdut viaţa, pe Aurel Vlaicu, în apropiere de un centru comercial.

“Totdeauna noi l-am întrebat de ce a ales motocicleta, pentru că nouă ni se părea un vehicul periculos, și el ne-a asigurat întotdeauna că este foarte prudent. Dar nu ajunge prudența ta, dacă alții sunt înconștienți [...] atunci cânt taie banda continuă cu un monstru, cu o macara, ești un criminal”, a declarat Marius Dinu, președinte Offroad Dobrogea.

Șoferul unei macarale circula pe banda a doua, iar în timp ce martorii spun că ar fi vrut să taie linia dublă continuă pentru a vira stânga, el susține că motociclistul a intrat pe contrasens. Indiferent de cum s-a petrecut accidentul, rezultatul a fost unul cumplit. Tânărul a murit pe loc, fără a lăsa cuiva posibilitatea să-şi ia rămas bun de la el. Drama familiei din Palazu Mare nu este singulară.

“Din păcate, s-au cam întâmplat destul de des în ultimul timp și încercăm și noi, cu ocazia asta, să încercăm să tragem un semnal de alarmă vis-à-vis de comportamentul șoferilor în trafic, că existăm și noi pe străzi, și să fie mai responsabili. Dacă nu, vom asista tot mai des la asemenea întâmplări”, a spus unul dintre motocicliști.

Cazurile în care sunt impllicaţi motociclişti în accidente rutiere sunt tot mai frectente, de aceea pasionaţii trag din nou un semnal de alarmă şi vor să-i conştientizeze pe şoferi de prezenţa lor în trafic. Motocicliştii din Constanţa i-au avut alături şi pe membrii clubului 4x4 şi impreună au aprins lumânări la locul accidentului, iar ulterior au ajuns la casa victimei în semn de omagiu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii