Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Alertă de toxiinfecție alimentară în stațiunea Neptun!

ro

29 Aug, 2013 20:29 2057 Marime text
De la pizzerie … la spital. Este cazul a cinci persoane pentru care frumoasa vacanță de vară s-a transformat într-un coșmar. Acestea au decis să meargă la o plimbare prin stațiunea Neptun, iar apoi s-au oprit la un local. La scurt timp după ce au mâncat, au început să se simtă rău și să prezinte simptome care ar fi indicat că au făcut toxiinfecție alimentară. Cei cinci s-au prezentat la spital, iar bănuielile acestora s-au adeverit…. Cazul a intrat și în atenția reprezentanțiilor Direcției de Sănătate Publică.
 
„Este vorba despre cinci cazuri de toxiinfecție alimentară care s-au înregistrat la Neptun. Trei dintre aceste persoane au rămas internate la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, sub tratament de specialitate. Noi am trimis la fața locului echipa de control. De asemenea am trimis și la spital echipă pentru efectuarea anchetei epidemiologice și așteptăm rezultatele.„ a declarat Constantin Dina, DSP Constanța
 
Reprezentanții spitalului spun că cei trei pacienți răspund bine la tratament și că, în scurt timp, vor putea pleca acasă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii