Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Adrenalină și mulți cai putere la Constanța

ro

18 Jul, 2014 19:21 2227 Marime text
Adrenalină, mulți cai putere, fum și bucăți de cauciuc ce sar întoate părțile. De asta au avut parte constănțenii care au ajuns în parcarea unui mall din Constanța. Ramona este posesoarea unei mașini care are peste 400 de cai putere. Ea se află în acest moment pe primul loc în clasamentul european. Cine se apucă de un astfel de sport, foarte costisitor de altfel, trebuie să aibă numeroase calități.

„Trebuie să fii foarte coerent, să fii acolo, tot timpul, cu gândul, orice secundă greșită poate fi fatală.” a declarat Ramona Rusu, concurentă.
Carolina vine tocmai din Polonia, practică driftingul de șase ani, dar abia de trei este înscrisă în competițiile europene.„Cred că cel mai important este sentimentul pentru sport și să vrei să faci asta. Nu e nevoie de calități deosebite, trebuie să exersezi, să antrenezi, cele mai importante sunt simțirile și să vrei să faci asta.” a afirmat Carolina, o concurentă din Polonia.

O mașină pentru un astfel de concurs ajunge să coste între 60 de mii și 100 mii de euro. Cea mai puternică mașină din concurs are nu mai puțin de 640 de cai putere. Calificările au loc sâmbătă, iar ediția oficială va debuta duminică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii