Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Accidentele se țin lanț

ro

14 Nov, 2013 11:10 2407 Marime text
Două persoane au ajuns la spital, noaptea trecută, în urma a două accidente de circulație produse la interval de câteva zeci de minute, pe străzile Constanței. Polițiștii de la Rutieră spun că neacordarea de prioritate se situează în topul cauzelor care duc la producerea unor astfel de evenimente. Echipajele de la Rutieră și cele de la Ambulanță au alergat, toată noaptea, prin Constanța. La trecerea de pietoni din fața unui centru comercial situat pe Șoseaua Mangaliei, un pieton a fost accidentat de un șofer neatent.

„Din primele cercetări, conducătorul auto nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care s-a angajat în traversare din stânga sa. În urma accidentului, pietonul a fost transportat la spital, conducătorul auto a fost testat, rezultatul fiind 0,00 alcool pur în aerul expirat.”, a declarat ag. pp. adj Luigi Ionescu, SPR Constanța.
Câteva zeci de minute mai târziu, la intersecția străzilor Primăverii cu Făgetului, două autoturisme s-au ciocnit violent, iar șoferul unuia dintre ele a a fost transportat cu Ambulanța la spital.  

„Din primele cercetări s-a stabilit că un conducător auto nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe drum prioritar. Din acest accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto care circula pe drumul prioritar. Celălalt conducător a fost testat, rezultatul fiind zero.”, a declarat ag. pp. adj Luigi Ionescu, SPR Constanța.
În timp ce răniții ajung, pe capete, în Urgența Spitalului Clinic Județean Constanța, tot mai mulți șoferi rămân fără permis de conducere și se aleg cu dosare penale. Însă asta nu pare să împiedice dezvoltarea fenomenului de neacordare de prioritate care se perpetuă zi de zi pe șoselele constănțene.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii