Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Accident cu trei victime pe drumul care duce spre Chirnogeni

ro

21 Jan, 2014 13:23 2236 Marime text
Grav accident de circulație, noaptea trecută, la intersecția Drumului Național 38 cu Drumul Comunal care duce spre Chirnogeni. Trei persoane au fost rănite, după ce autoturismul în care se aflau a derapat într-o curbă periculoasă, a lovit doi copaci și s-a răsturnat pe marginea șoselei. Polițiștii de la Rutieră spun că vizibilitatea redusă sub 50 de metri a fost una din cauzele producerii accidentului și urmează să stabilească dacă șoferul s-a urcat băut la volan. Cele trei victime au fost transportate cu ambulanța, la spital.
 
„Am fost solicitați pentru un accident petrecut la intersecția Drumului Național 38 cu Drumul Comunal 16, pentru un accident rutier din cxare ar fi rezultat inițial o victimă. La locul accidentului au fost găsite trei victime care au fost transportate la spital. Victimele prezentau leziuni traumatice minore, doar una singura avea o fractură de femur”, a declarat Ilias Berkant, medic SAJ Constanţa.
 
Din fericire, deşi impactul a fost unul violent, iar maşina s-a răsturnat, viaţa niciuneia dintre victime nu este pusă în pericol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii