Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV A fost premiată de edilul Cristian Radu

ro

23 Nov, 2013 14:24 2326 Marime text
O femeie din Mangalia, care a împlinit onorabila vârstă de 100 de ani a fost omagiată de autorităţile locale. La un secol de viaţă primarul Cristian Radu a dorit să o cunoască personal şi i-a adus în dar flori, 1.000 de lei şi un tort de ciocolată.  Bucuria a fost imensă pentru familia Stoica, când edilul le-a călcat pragul casei pentru a o felicita pe doamna Maria, cea mai longevivă femeie din Mangalia. Cu ochii în lacrimi de emoţie, femeia a mulţumit celor prezenţi că a avut parte de o aşa surpriză. Bătrâna locuieşte cu fiica şi ginerele de peste jumătate de veac şi este bine îngrijită de familie. Însă povara bătrâneţii nu este aşa uşor de suportat. Femeia a muncit din greu, la câmp şi, după atâta trudă, s-a ales cu o pensie incredibilă de doar 5 lei, pe care familia a refuzat să o mai primească.  Şi pentru edilul oraşului, Cristian Radu emoţiile au fost pe măsură.
 
“Am vrut s-o felicită și noi [...] am fost astfel alături de dumneaei, și trebuie să fin mai aproape de oameni. Acesta este rolul nostru [...] din păcate, până acum, oamenii nu au avut multă încredere în administrația locală și noi încercăm să schimbăm puțin imaginea acestei instituții. Administrația locală trebuie să fie mai aproape de oameni. Asta facem noi acum. Vom fi alături de dumneaei de câte ori are nevoie și oricum marți venim din nou aici în zonă [...] să vedem care mai sunt problemele dumneaei ca să le putem rezolva”, a declarat Cristian Radu, primarul Mangaliei.
 
Printr-o hotărâre de Consiliu Local, vârstnicii Mangaliei sunt recompensaţi de municipalitate la împlinirea a 70, 80, 85 şi 90 de ani, dar şi dacă au ajuns la 50 de ani de la căsătorie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii