Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La un pas de tragedie

ro

12 Aug, 2013 10:25 2308 Marime text
Un accident cu două victime a avut loc duminică seară pe drumurile din Constanţa. Şoferul unei mașini de distribuţie nu a dat prioritate unei motociclete, când a plecat din intersecție.
„A fost un accident rutier în care au fost implicate o mașină mică și o motocicletă [...] cei doi pasageri ai motocicletei au fost cu răni ușoare și au fost transportați la spital”, a declarat Ciprian Bărbulescu, medic SMURD.
Motociclistul și pasagerul din spate se aflaupe bulevardul Tomis și se îndreptau spre Capitol în timp ce șoferul de la livrări încerca să facă stânga pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Nu le-a dat prioritate celor doi și a intrat direct în motocicleta care circula regulamentar.
„Am fost sesizați că în intersecția de la Dacia s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane. Deplasându-ne la fața locului am constatat că un autoturism a intrat în coliziune cu o motocicletă care circula din sens opus. Persoanele rănite au fost transportate la spital, fiind de pe motocicleta implicată în accident. La testarea cu aparatul Drager, rezultatul a fost negativ”, a declarat ag. pp. Luigi Ionescu, Poliția Rutieră.

Cei doi nu au suferit răni grave dar au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru mai multe investigații. Conducătorul auto va fi tras la răspundere de oamenii legii pentru neacordare de prioritate.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii