Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Început cu dreptul pentru CSU Neptun Constanța

ro

23 Aug, 2013 19:34 2446 Marime text
Echipa feminină de handal CSU Neptun Constanța a început cu o victorie turneul amical organizat în Sala Sporturilor din Constanţa. În deschiderea competiției, dobrogencele au învins cu scorul de 29 - 25 pe CSM Slobozia. La turneu mai participă Dunărea Brăila și Știința București.

Foste colege de serie în sezonul secund în eșalonul doi, când s-au duelat pentru promovare, CSU Neptun Constanța și CSM Slobozia s-au întâlnit în primul joc al turneului amical de la Constanța. Au învins gazdele, cu scorul de 29 – 25, la capătul unui joc echilibrat, în care ambele formații au făcut numeroase schimbări. Antrenorii Ion Crăciun și Florin Cazan încearcă să găsească formula care să le permită să abordeze cu succes revenirea pe prima scenă. La echipă au apărut nume noi. Bianca Tiron este o jucătoare care a avut o evoluție bună.

„Îmi place foarte mult, e un colectiv foarte frumos, ne înțelegem bine și încercăm să mergem mai departe”, a declarat Bianca Tiron, jucătoare CSU Neptun.
Și tânăra Mădălina Toma a evoluat bine și poate fi surpriza plăcută a sezonului.
„Meciul a fost destul de echilibrat [...] având în vedere că noi am mai jucat cu Slobozia, a fost un rezultat bun”, a declarat Mădălina Toma, jucătoare CSU Neptun..

Proaspăt instalat în funcția de manager general al clubului, Silviu Băiceanu privește cu realism situația şi este convins că echipa sa mai are nevoie de 2-3 plombe de valoare pentru a face față rigorilor Ligii Naționale.
„Un portar ne mai trebuie, pentru că nu putem sta într-un portar [...] mai sunt trei fete de la Iași care nu sunt transferate încă cu acte [...] sperăm să realizăm aceste transferuri și să rămână în lotul nostru, după care mai căutăm un portar și cred că ne apropiem de definitivarea lotului”, a declarat Silviu Băiceanu, manager general CSU Neptun.
Competiția se va încheia sâmbătă la prânz, când este programat și jocul CSU Neptun Constanța - Dunărea Brăila, o adevărată finală a turneului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii