Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festival de fotografie la Vama Veche

ro

17 Aug, 2013 14:16 2756 Marime text
„Vama sub lumini de Oscar”este un festival de fotografie care se află înacest an la cea de a patra ediție. Organizat ca de fiecare dată la Vama Veche, evenimentul oferă prin locație un plus iubitorilor acestei arte.
„Fotografie fac de 5 ani, „Vama sub lumini de Oscar” m-a atras de prima dată. Întotdeauna e ceva de învățat, nu contează că este Festival, la o astfel de manifestare apar multe talente și ai surpriza să observi persoane talentate care au descoperit fotografia abia acum câteva luni.” a declarat Marius Enache, fotograf.
„Sunt a 3a oară la acest festival, număr zilele în fiecare an până în luna august când știu că acest festival va fi organizat. Pentru mine Vama Veche este un loc de vacanță, chiar dacă festivalul este organizat de trei-patru ani, vacanțele mele în Vama Veche sunt de foarte mult timp.” a spusGabriel Bălănescu, fotograf antropolog,
În cele 9 zile ale festivalului, participanții vor aborda 10 teme diferite. Totul în 7 seminarii, cu 28 de vernisaje și proiecție de fotografie, alături de 12 lectori.
„Vor fi celpuțin șase zile de curs iar fiecare gen fotografic important va fi acoperit prinmodule teoretice și practice. Asta înseamnă că analizăm fotografia pornind de la fotografia de modă, urbană, vor fi module de nud, tot ce ține de cele mai cunoscute moduri folosite de fotografi. „ a afirmat  Vlad Eftenie, lector VSLO.
Cursurile și workshop-urile sunt absolut gratuite. Iar în fiecare seară pe parcursul întregului eveniment vor fi proiecții de lung și scurt metraj dar și documentare. Tot aici vor fi producții românești dar și străine până la cele premiate la festivaluri internaționale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii