Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fanfara RAJA a cântat la malul mării

ro

12 Aug, 2013 11:28 4248 Marime text
Caravana Gaudeamus de pe plaja din Mamaia şi-a deschis porţile în sunet de fanfară. Zeci de turiști aflați pe plajă, s-au adunat pentru a asista la spectacol. Mulți și-au adus aminte cu această ocazie, de tinerețe.
“Este o onoare pentru noi că ne-ați invitat […] suntem fanfara “Muzica Apelor”, de la SC RAJA Constanța. Cum îmi place mie să spun este o combinație perfectă între carte și muzică, și vă felicit pentru această idee […] și sper să ajungem și noi astăzi în sufletele dumneavoastră cu celebrele melodii”, a declarat Inga Postolache, dirijor fanfară.
Dirijorul fanfarei SC RAJA SAspune că nu este primul eveniment de acest gen la care participă, ba dimpotrivă. Tocmai s-a întors alături de ceilalţi artişti de la un alt spectacol susţinut la Galați.
“Pregătirile nu au fost necesare, pentru că asta este menirea noastră, a fanfarei, să apărem în cele mai importante obiective și momente. Întotdeauna suntem alături de aceste evenimente, și vreau să spun că recent, fanfara noastră,“Muzica Apelor”, s-a întors de la Galați de la un concurs-festival de fanfare Iosif Ivanovici. De acolo am venit fresh, în formă, și nu este prima data când dăm concerte în diverse locații”, a mai spus Inga Postolache, dirijor fanfară.

Fanfara RAJA le-a oferit turiștilor care s-au aflat în Mamaia, un spectacol cum demult nu au mai văzut. Au ascultat, au aplaudat și și-au amintit de tinereţe. Acompaniați de muzică bună, românii s-au putut plimba printre stand-urile cu cărți de la târgul Gaudeamus. Acesta este deschis până joi, 15 august între orele 16.00și 23.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii