Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cadavru descoperit între stabilopozi

ro

01 Aug, 2013 14:11 3150 Marime text
Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost prins, în această dimineaţă, între stabilopozi, în zona Pescărie, iar pentru scoaterea lui a fost nevoie de intervenţia salvatorilor de la ISU Dobrogea. Bărbatul pescuia, când brusc i s-a făcut rău și a căzut în apă. Chiar dacă un echipaj de pompieri și unul de prim ajutor s-au deplasat imediat la locul indicat nu au putut decât să constate decesul.
„Polițiștii Secției 1 au fost sesizați cu privire la faptul că în Zona Pescărie a fost identificat un cadavru.

În urma efectuării cercetării la fața locului s-a stabilit că acesta este un bărbat în vârstă de 67 de ani din Constanța, care, în cursul acestei dimineți s-a deplasat în zona respectivă, Zona Pescărie, pentru a pescui cu un prieten de care s-a depărtat. Urmează să se stabilească cauzele decesului după efectuarea necropsiei și polițiștii Secției 1 să continue ancheta”, a declarat Carmen Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

La fața locului a sosit și soția pescarului care nu a făcut altceva decât să confirme bănuielile anchetatorilor. Bărbatul se plângea de dureri de stomac când a plecat de acasă, şi cel mai probabil i s-a făcut rău şi a căzut în mare. În ciuda insistențelor soției acesta nu a renunțat să plece la pescuit. Cadavrul a fost ridicat şi depus la Morga Cimitirului Central Constanţa în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii