Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au primit rezultatele finale la examenul de titularizare

ro

08 Aug, 2013 16:15 2474 Marime text
Cadrele didactice constănțene au primit joi, rezultatele finale de la examenul de titularizare! În urma reevaluării lucrărilor,promovabilitatea a crescut cu…. un punct.
Emoțiile au luat sfârșit pentru profesorii care au contestat notele obţinute la examenul de titularizare. În urma reevaluării lucrărilor scrise ale celor 181 de candidaţi, care au depus contestaţie, 43 au fost majorate şi 123 nu au fost modificate. De altfel, 15 cadre didactice s-au trezit cu o notă mai mică.
„După afișarea rezultatelor contestațiilor avem, în vederea ședințelor publice, următoarele situații: 463 de candidați se vor prezenta mâine la ședința publică de repartizare pe posturi titularizabile [...] ei au obținut medii între 7 și 10[...]289 de candidați au note între 5 și 6,99, aceștia reprezintă o scădere în raport cu situația inițială și vor participa la ședința din 14 august. 169 de candidați au note sub 5, iar aceștia nu pot ocupa un post didactic în anul școlar următor”, a declarat Alina Codreanu, inspector de specialitate ISJ Constanța.
În urma rezultatelor, candidaţii care au obţinut minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică vor fi repartizaţi pe posturile pentru angajare pe perioadă nedeterminată pe 9 august. Candidaţii cu cel puţin nota 5, atât la proba scrisă, cât şi la proba practică, vor fi repartizaţi pentru angajare pe perioadă determinată pe 14 august.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii