Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv ACoR…cu un pas mai aproape de Guvern!

ro

27 Aug, 2013 20:22 2259 Marime text
Disensiunile dintre Asociația Comunelor din România și Guvern par a fi istorie. Reconcilierea celor două tabere va avea loc în data de 5 septembrie, când vice-premierul Liviu Dragnea îi va primi pe reprezentanții comunelor la Guvern, pentru a găsi soluții la problemele acute pe care aceștia le-au ridicat în ultimul timp.

Vreau să vă spun că ieri am stabilit cu Liviu Dragnea că pe 5 septembrie vom trimite la București o delegație de 15 persoane pentru a stabili punct cu punct nu numai problemele din protestul actual ci și altele pe care le avem. Așadar avem un prim semnal al stabilirii acestui termen. a declarat Emil Drăghici, președinte ACoR.
Totodată, Emil Drăghici, președintele Asociației Comunelor din România, subliniază că protestul liderilor de comune este de natură strict administrativă.

“Să nu se politizeze pentru că am constat din partea anumitor partide că preiau mesajul și se solidarizează. Este un mesaj strict de natură administrativă și nu aș vrea să fie preluat de vreun partid împotriva Guvernului.” a mai spus Emil Drăghici, președinte ACoR.
Asociația Comunelor din România înaintase premierului în 20 august “Protestul adoptat în unanimitate în cadrul sesiunii extraordinare a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România”, în care îi solicitau o întâlnire ce avea ca termen data de 27 august. Dintre cele 11 puncte prevăzute în protest se numără solicitarea reprezentanților comunelor de a elimina din legislație unele situații de incompatibilitate pentru aleșii locali.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii