Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A plouat la Valu lui Traian cât pentru trei luni Echipele RAJA anunță că nu mai sunt probleme în Constanța

ro

17 Aug, 2014 17:10 1980 Marime text
Noaptea trecută, la nivelul județului Constanța, în mai multe localități, dar și în municipiu, ploaia torențială a dus la înregistrarea a numeroase apeluri pentru intervenție din cauza problemelor înregistrate de sistemul de canalizare. De asemenea, au fost acoperite de ape mai multe zone din localitățile afectate. RAJA SA informează că, la această oră, în municipiul Constanța nu mai sunt probleme.
 
„ În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Sâmbătă seară, în numai două ore de ploi torențiale, la nivelul municipiului Constanța s-au înregistrat cantități de precipitații de 74 de l/mp, iar în localitatea Valu lui Traian, 100 l/mp, cantitate normală pentru o perioadă de trei luni.  La nivelul municipiului Constanța și în stațiunea Mamaia au acționat 40 de echipe de intervenție dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere, iar pentru zona Valu lui Traian – Murfatlar, alte nouă echipe.
 
În total, din cauza ploilor, la dispeceratul societății s-au înregistrat 86 de reclamații privind sistemul de canalizare stradal din Constanța. Sesizările au venit de pe bulevardul IC Brătianu - zona Cora, strada Ahile Mihail, șoseaua Mangaliei – Biserica Sfânta Maria, cartierul Coiciu, zona Dacia, stațiunea Mamaia – zona de intrare dinspre Constanța, sat Vacanță.

Echipele de intervenţie au răspuns la toate aceste solicitări, iar la această oră, în municipiu nu mai sunt probleme. Echipele de intervenție, dotate cu toate utilajele necesare, vor asigura permanent, până în această noapte, la ora 24.00, iar în funcție de previziunile meteorologice se va prelungi activitatea acestora. 

Facem un apel către toți abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numărul de telefon 0241. 66.44.44. ”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii