Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost o noapte nebună şi în cluburile de pe litoral (video)

ro

08 Jul, 2012 12:54 2058 Marime text
litoral_tv_sigla.jpg

Fie că vorbim de prezentări de modă sau concerte ale unor artişti în voie, cert este că buna dispoziţie a făcut legea pe litoral. Printre vedetele care şi-au făcut apariţia în cluburile de la malul mării s-au numărat Mandinga şi Victoria Blochina, cunoscuta deja sub numele Vica lui Piturcă.

Startul distractiei s-a dat putin după mierul nopţii, cu show ul animatorilor care au deschis oficicla petrecerea intr-un din cele mai in vogă cluburi de pe litoral. Turistii şi constînţenii s-au incalzit pe ritmurile ultimelor hituri inainte de inceperea prezentarii de moda in cadrul căreia a debutat şi Victoria Blochina, cunoscuta deja sub numele Vica lui Piturcă.

Blonda cu forme pline şi-a arătat pentru prima dată noul bust, într-o prezentare de modă, evident cu specific rusesc. Acesta a declarat că îi place la mare şi nu este pentru prima dată cînd se află pe litoral.

Manechinele au urcat pe scana acompaniate de un tanar trompetist, iar fetele au fost apreciate si aplaudate de toti cei prezenti in club.

Distractie a fost si intr-un alt club cunoscut de pe litoral. Aici a concertat Mandinga, care a ales să revina in cluburile din statiunea Mamaia dupa o lunga absenta.

La finalul concertului membrii trupei au stat alături de fani, au răspuns la intrebări si s-au pozat alături de cei care au venit la concert.

Redactor: Raluca Damian, Litoral TV

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii