Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A doua șansă la BAC

ro

22 Jul, 2013 14:39 2583 Marime text
Aproape trei mii de absolvenți care nu au reuşit să  promoveze examenul de bacalaureat s-au înscris pentru cea de-a doua sesiune.

„Pentru cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat care se va desfășura în perioada august-septembrie, s-au înscris 2.950 de cadidați din cei 3.179 de absolvenți care nu au promovat în prima sesiune examenul de bacalaureat”, a declarat Cristina Ivan, purtator de cuvânt ISJ Constanța.

Şi elevii care au promovat examenele de corigență au posibilitatea să se înscrie la cea de-a doua sesiune pe data de 9 august. Prima probă se va desfășura în 19-20 august și vor fi evaluate competențele lingvistice, iar pe 20-21 august vor fi evaluate competențele lingvistice într-o limbă străină. Prima probă scrisă va avea loc pe 26 august la limba și literatura română iar pe 28 august proba obligatorie a profilului. Rezultatele vor fi comunicate pe 2 septembrie, iar în aceeași zi vor putea fi depuse și contestațiile. Potrivit rezultatelor de la prima sesiune, rata de promovabilitatea în județul Constanța a fost de 55,4 la sută.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii